Partners van Valuesupport

Een aantal van onze terugkerende diensten verdienen een eigen plek in de markt. Valuesupport werkt samen met enkele gerenommeerde partners voor de volgende diensten:

BORGEN creëert kostenefficiency voor bedrijven door diverse kostensoorten te analyseren, indien wenselijk te her-contracteren op een hoger kwaliteitsniveau en “in control” weer terug te geven aan de ondernemer. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat zowel vanuit de inhoud naar de kostensoort, als naar de bijbehorende bedrijfsprocessen kijkt. BORGEN analyseert de niet product gerelateerde kosten die blijven terugkeren in uw bedrijf. Dit zijn bijvoorbeeld afvalkosten, energiekosten en telefoniekosten.

 

Verhuizen is veranderen. Naar een nieuwe werkomgeving of misschien zelfs wel naar een nieuwe manier van werken. Dat levert uw organisatie al voldoende uitdaging op, de praktische coördinatie en uitvoering neemt De Verhuiscoördinator (DVC) u graag uit handen.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de organisatie en begeleiding van complexe verhuisprocessen, van eerste idee tot nazorg. Door de hele verhuizing vanuit uw primaire proces te benaderen, houden we grip op planning en kosten, waarborgen we de bedrijfscontinuïteit en creëren we draagvlak bij uw medewerkers.